|
||
)) İzleyen üstelikte sıkılmadan izleyen birisi çıktı çok şükür..Teşekkür ederim.. |
||
|
||
| bu ilahi benden bütün sitedeki kardeşlere gelsin. dinleyin beni hatirliyin:) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap metalica'nin doğuşu bu parçaylan başladı
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sewtap ünal - nereye |
||
|
||
| Kim söylüyo bilmiyorm ... Sonra siz youtubu nasıl açıyorsunuz bilmiyorm... Bu yüzden youtube linki veremicem ... Buyrun dinleyinn ... ![]() "Şimdi çıkmıyor kırık link ... Başka yerdede bulamadım max koymuş sağolsn ..." |
||
|
||
| samanyolu tv de 'boşanmak istemiyorum' diye bir program var.. ilk orda dinlemiştim
|
||
|
||
samanyolu tv de 'boşanmak istemiyorum' diye bir program var.. ilk orda dinlemiştim ![]() aynen ben de orda duymuştum bu şarkıyı... ve kim söylemiş ismi neymiş diye aranıp duruyordum.... müdürümün telefonu bu şarkı ile çalardı hep ![]() ilgili linke tıkladım ama bişi çıkmadı.... en azından ismini öğrenmiş oldum... hemen limewire den indireyim inşallah...... tşk nahide sultan |
||
|
||
aha da indirdim dinliyorum....... dinlemek isteyenler için : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap youtube yasak mı bende değil ![]() orjinal isim şuymuş : Yücel Arzen & Devrim Kaya Gülenç - Ah Bu Çalan Şarkımız Yarim not: isteyene msn den iletilir ![]() |
||
|
||
| sağolsun bunu bi arkadaştan almıştım.. güsel bir parça |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
çok güzell keman sesi sanki huzur weriyo inceden inceye ... teşekkülerr
|
||
|
||
| önemli değil kardeş | ||
|
||
samanyolu tv de 'boşanmak istemiyorum' diye bir program var.. ilk orda dinlemiştim ![]() aynen ben de orda duymuştum bu şarkıyı... ve kim söylemiş ismi neymiş diye aranıp duruyordum.... müdürümün telefonu bu şarkı ile çalardı hep ![]() ilgili linke tıkladım ama bişi çıkmadı.... en azından ismini öğrenmiş oldum... hemen limewire den indireyim inşallah...... tşk nahide sultan Hay Allah bilseydim sizi zahmete ugratmadan eklerdim buraya bende vardı çünkü ... Bende bu şarkıya ayarladım telefonumun müziğini...Begenmenize sevndm ... Ya max bende youtube açılmıyor ama neden
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||