|
||
arkadaşlar klibi çok ilginç bir parça... klibi izleye izleye zaten şarkıya da kaptırıyorsunuz çok hoş olmuş izleyin hele........Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap harikan klipti... duygulandım...ortam müsait değil yoksa ağlıycaktım. maxpayna, kuzum paylaşım için teşekkürler |
||
|
||
| firar incesaz |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() İyi dinlemeler.. |
||
|
||
| nedir bilmiyorm ama indirdm.. Teşekkür ederim.. Akşamüstü dinlerim...
|
||
|
||
| dün bir istekte bulunmuştum..yazım küççük ya kayboldu gitti galiba.. GRUP AYNA ARKADAŞ... istiyorum..şimdiden tşk ederim.. |
||
|
||
çok beyenerek dinlediğim,dinlerken dinlendiğimi hissetiğim bir müzik....sizlerle paylaşmak istedim.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
dün bir istekte bulunmuştum..yazım küççük ya kayboldu gitti galiba.. GRUP AYNA ARKADAŞ... istiyorum..şimdiden tşk ederim.. bumudur süwarim....inş budur.... buyur.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
||
|
||
||
|
||
| Tam 9 yıl halkoyunları ile ilgilenmiştim.. Bursa'nın yöresel halk oyunları.. ve tabiki türküleriyle birlikte.. İnşallah sıkılmadan izlersiniz.. BKSTV KARAGÖZ HALK DANSLARI TOPLULUĞU BURSA YÖRESİ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
||
|
||
||
|
||
Tam 9 yıl halkoyunları ile ilgilenmiştim.. Bursa'nın yöresel halk oyunları.. ve tabiki türküleriyle birlikte.. İnşallah sıkılmadan izlersiniz.. BKSTV KARAGÖZ HALK DANSLARI TOPLULUĞU BURSA YÖRESİ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sıkılmadan izledim...kalkıp oynıycaktım nerdeyse paylaşım için teşekkürler ayşegül |
||