|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| en sevdiğim türkülerden biridir... ela gözlüm ben bu elden gidersem ağla gözyaşını sil melul melul kerem et aklından çıkarma beni ....................................... sonrası gelmedi aklıma güzel türkü vesselam
|
||
|
||
| yahu bu ela gözlüm haluk levent manyak bişey indir dinle tavsiyemdir
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| onuda biliyoruz cahal değiliz bikerem. ![]() benim tercihim akıllı uslu bir kadın olarak türküden yana sn.murat bey. varmı başka bir sorun
|
||
|
||
yoktur ablam ama sen yeniliklere ayak uydur ne o antika türküler
|
||
|
||
| benim adım yenilik hiç şüphen olmasın ![]() gereken yere gerektiği kadar uydururum ayağımı haluk levent te dinlerim bu arada ![]() ama -ela gözlüm-,türküde başkadır. antika merakımda, sadece bununla sınırlı değil, ciddi anlamda düşkünüm antika ya, kafalar antika olmasın yeter ki:D |
||
|
||
arkadaşlar klibi çok ilginç bir parça... klibi izleye izleye zaten şarkıya da kaptırıyorsunuz çok hoş olmuş izleyin hele........Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| izledim ne anladım? hayatımıza bazen farklı renkler lazım doğru anlamış mıyım yeşille kırmızı birbirini açmamış ama şarkı güzel |
||
|
||
| benim anladığım iki zıt düşünen insanın sewgiyle bir araya gelmesi... | ||
|
||
| tarkanın en sevdiğim şarkılarından biri...eskidenn çok dinlerdim. ekleyebilen arkadaşlarımızdan grup aynada ARKADAŞ şarkısını istiom... |
||
|
||
oldu gözlerim doldu..tembelik etmede ekle
|
||
|
||
arkadaşlar klibi çok ilginç bir parça... klibi izleye izleye zaten şarkıya da kaptırıyorsunuz çok hoş olmuş izleyin hele........Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ben de izledim..sevginin neleri değiştirebileceğini anlatıyor.. |
||
|
||
arkadaşlar klibi çok ilginç bir parça... klibi izleye izleye zaten şarkıya da kaptırıyorsunuz çok hoş olmuş izleyin hele........Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
oldu gözlerim doldu..tembelik etmede ekle murat abii..sen işin erbabısın hadi ekle.. ![]()
|
||