|
||
| "Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir." Celaleddin Rumi |
||
|
||
yeşil sitarelerin hüzmesinde yüzüyrum....!!!
|
||
|
||
Amed'e pir şirine, zimane kurdî jî pir xweşe ![]() Amed: tu car, qet serê xwe kesîye nebez nekiriye ...
|
||
|
||
|
||
| “eksilen bir şeyler vardı bazı yerlerimde kendime kelimeler ekleyip artırdıkça yitip gidiyorum dökülen esvaplarımın içinde o ağlamaklı yüreğimi göremiyordu kimse oysa avuçlarımda taşıdığım buz yetişirdi karnımdaki yangını söndürmeğe yurdum, kehribar renkli toprağım, taşram benim ağustos sıcağında üşüyen tarafım hüzünlü bir tebessümden başka ne verdin bana” (Metin Önal Mengüşoğlu - çamurlu bir ırmak - Yurdumuz Taşra, sayfa:15) |
||
|
||
| "bak gözüm derinliği olmalı insanın önce bağıran acılar çabuk susar bunu bil sesini saklayan acılardır tarihe düşen " K.Kentli |
||
|
||
| Unutmakla arınmıyoruz,ama hatırlamakla arınıyoruz çoğu zaman. hep hatırlıyoruz tedirginlikle çoğu zaman unuttuklarımızı. en iyisi mi durmadan bir şeyler edin. tedirgin edin,ruh için birebirdir. tedirgin olursak tedirgin edeceğiz... ALTAN ALGAN |
||
|
||
| nihayet kendimi ifade edecek acaaaip derecede güzel bir kelime buldum. ....AMCA.... meğer ne güzel bir duyguymuş
|
||
|
||
Amca mı oldunuz Ökkeş Abi ![]() Öyleyse eğer, Allah hayırlı ömürler versin İnşallah. |
||
|
||
| evet hemde ilk defa oldu ![]() acaip oldum çok güzel ve tarifsiz bir duygu ![]() adıda meryem olacak inş inşallah onun kadar pak ve temiz olsun için.. güzel temenniniz için Allah razı olsun |
||
|
||
nihayet kendimi ifade edecek acaaaip derecede güzel bir kelime buldum. ....AMCA.... meğer ne güzel bir duyguymuş ![]() hayırlı olsun amcalığınız, inşallah rahman yolunda yarışan birer birey olur meryem'iniz..... |
||
|
||
| terör nasıl biter? Size çok acı bir gerçeği söyleyeyim. Hiç olmasın, Allah korusun, ama eğer bir gün Teşvikiye Camii'nden bir cenaze kalkarsa, bir işadamının oğlu, akrabası, bir paşanın oğlu akrabası çatışmalarda ölürse, bakın o zaman bu terör duruyor mu, durmuyor mu? Güvenlik ve Terör Uzmanı Doç. Dr. Maya Arakon |
||
|
||
| Dili yok kalbimin,ondan ne kadar bizarım... Susmayın konuşun kalbi derinliklerde saklı olan ne varsa?? boğazı düğümleyen nedir diye sorsalar diyeceğim ki; sözü kalmamışlara söyleyeceklerimde dizildi boğazıma... |
||
|
||
| "su " ne aziz bir nimetmiş ..şükürler olsun | ||
|
||
| Hüzün ve Duyguların ayyuka yükseldiği bir gün :-[ | ||