|
||
karışık havada kapalı zaten bugun
|
||
|
||
ben anlayırum suvari tşklerr sevdalı ![]() du bak yazacam ..VUSLAT_SEVDASI (kopya çektim)
|
||
|
||
işte bu biliyodum yazıcanı
|
||
|
||
işte bu biliyodum yazıcanı Güven duygusu verildimi kişiye..yapamacağı iş yoktur bilinee ![]()
|
||
|
||
çok yorgunum....
|
||
|
||
Bir laledir AŞK...
|
||
|
||
| canım sıkkın | ||
|
||
canım sıkkın fenerli seninde hep canın sıkılıyor..hava ne güsel(bisim burda) biraz yürüyüş yapmak iyi gelecektir emin ol.
|
||
|
||
| Geride kalanlarım var elbet benim de.. Ağlayacak,kahrolacaklar; Bu kadar zamansız gittim diye.. Her ölüm o kadar zamansızdır ki oysa… Ben de isterdim kalmayı.. Ben de isterdim bir perde daha oynamayı.. Oyun daha bitmeden kapandı perdelerim.. Her oyun gibi benim oyunum da yarıda kaldı.. |
||
|
||
canım sıkkın fenerli seninde hep canın sıkılıyor..hava ne güsel(bisim burda) biraz yürüyüş yapmak iyi gelecektir emin ol.hava burdadan guzel suvari :9 her gunde yuruyorum ama bişe oldugu yok
|
||
|
||
çok mutluyum.. Allah hocamdan razı olsun..... islamoğlu nun tefsir dersini canlı olarak dinledim. artık hanımlarada yer var. canlı takip etmek inanın çok daha güzel. hanımlara duyrulur...
|
||
|
||
| bir hasretti bendekii çoğu kişiler bendeki gibi özlüyor belki kutlu doğumun yaklaştı pişmanlığım bir kat daha arttı sana ne kadar layık bir ümmettim bilemem ümidimide asla yitirmem herkese gül kokulu günler dileğiyle Rabbim cc mevlüd kandilinizi inş Mübarek eylesin ümidi ile..... |
||
|
||
| Yepyeni Ve Bembeyaz Ve Sıcacık ,,, Ödünç bir kıyafeti olan var mı !... |
||
|
||
| Deseler ki, üç günün var; Üçüyle de seni severdim... Ve bir gün de ben ekler, dördüncüsünde ölmeye giderdim yar! Deseler ki üç dakikan var; Üçünde de seni düşünürdüm... Ve bir dakika da ben ekler, dört dakika daha seni beklerdim yar! Deseler ki; üç kelimen var. Biriyle 'Sen', kalan ikisiyle de 'SENİ SEVİYORUM' derdim. Ve bir kelime daha ekleyip sonuna, 'Gel...' derdim sana yar!... |
||
|
||
| Sen bir su ol.. ama RAHMET .. Afet değil... |
||