|
||
bilmiyorum ki arkadaşlar...bu gün kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum ;)süvaricim ben vuslat rehberi deilim cicim...ben vuslat sevdasıyım
|
||
|
||
a)yenge E şıkkını seç..ne diye sorarsan E b)teyze c)dayı d)dede o tipi tipi karameli sepeti terazi lastik cimlastik (böylemiydi yahu ) beş kardeş
|
||
|
||
bilmiyorum ki arkadaşlar...bu gün kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum ;)süvaricim ben vuslat rehberi deilim cicim...ben vuslat sevdasıyım ayy rehber mi yazdım..ayşegül şaşırttı hep beni.. ![]() dede mi dayumu dicem deyip kafamın etini yedi ![]() tabikii sen vuslat sevdalısısınnn
|
||
|
||
yakalandın teyze... ben birşey yapmadım
|
||
|
||
a)yenge b)teyze c)dayı d)dede hımmm....suvari sen bacısın yahu.... :
|
||
|
||
bugün sizi (suvari'yi) anlatan söz = (bulduk sonunda) Teyze
|
||
|
||
yorgunum.... uykum var ... ama işlerimi bitiremedim hala
|
||
|
||
| yapmak istediklerimle, yaptığım iş arasında dağlar kadar fark var.. bende karşıdan seyreyliyorum.. (yanlış anlaşılmasın mutsuz değilim..) |
||
|
||
Alıntı berfin yorgunum.... uykum var ... ama işlerimi bitiremedim hala Ben de öyle... Bu hafta dağ-bayır dolaşmam gerekiyor.... |
||
|
||
| Yüreği(m) / yüreksizliği(m) Sureti(m) / suretsizliği(m) Kimliği(m) / kimliksizliği(m) Her şeyi(m) / hiçbir şeyi(m) S(B)ende kaldı |
||
|
||
| Yapraklarımı kaybettim, dallarım taşımadı sahte tebessümlerimi. Yoruldum, çok yoruldum anne. Düzen bensiz kurulmuş, ayak uyduramadım. Odama gelme anne. Açma kapımı, üşür yaralarım... |
||
|
||
Alıntı Yoruldum, çok yoruldum anne. Düzen bensiz kurulmuş, ayak uyduramadım. Odama gelme anne. Açma kapımı, üşür yaralarım... ben de ifade etmiş.. tesekkürler...
|
||
|
||
waaaawwww karışığım
|
||
|
||
ahhh bir anlasalar beni..benden beni terk ettiğimii
|
||