|
||
| çocuk dendimi akan sular durur...hiç dayanamam bebek we cocuklara....ayy yerım ben seni....kıwırcığım bnm.... | ||
|
||
çocuk dendimi akan sular durur...hiç dayanamam bebek we cocuklara....ayy yerım ben seni....kıwırcığım bnm.... katılıyorum sana şu dünya tatlısına bak yha maşşallah rabbim nazarlardan saklasınnn çok tatlıı
|
||
|
||
çok tatlı allah nazarlardan saklasın kıvırcık
|
||
|
||
| yarınlar hep güzel olacak derler oysa bu günler dünlerin yarınları değilmiydi.... |
||
|
||
oofff çokkk tatlı bu Süvarii. |
||
|
||
| bugün beni anlatabilecek bir söz bulamıyorum belki bu anlatır; Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
aynen öle dices cunku cok gezmekten olur öle ![]() hıhh ayakkabı ayagımı vurdu sadece alısverişe cıkmıstım : ![]() Çözüm : Duvarın kenarına bir yastık koyun ... Sonra duvara yaslanarak amuda kalkın ... Takribi 15 dakika amudda kalın ... Muhtemelen geçecektir .. Geçmezse yatın uyuyun .. Sabaha bişiçik kalmaz .. Selamlar ... boyle bir durumda uyuyamıyorumda ilk oneriyi deneyebilirim. Alıntı Klavyenin kablosuz olması gerek veya laptopun olması gerek ... klavyemde kablosuz degil,laptomumda yok ama yaptım işte bakın Bu gün bir SessizLik çöktü içime nedense SessizLik işte,avaz avaz susuyorum... |
||
|
||
| yorgun ... karışık ... | ||
|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık
Anlaki yok Ulu Allah'tan başkasına yakınlık. (Necip Fazıl Kısakürek) |
||
|
||
| kızkın ve kırgın |
||
|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| hüzün... | ||
|
||
heyecanlıyım....yarın büyük gün....
|
||
|
||
heyecanlıyım....yarın büyük gün.... yarın büyük bi ihtimalle gelemicem.pazar günü bende akabedeyim inşaAllah.. |
||