|
||
| Y a n g ı n l a r o r t a s ı n d a n o t a l a r ı k u r ş u n l a n m ı ş b i r ş a r k ı d ı r y a l n ı z l ı k. |
||
|
||
Hiç kimseye benzetemediğim yanların içindi sende kalan suskunluğum çok seviyorum çeviriyi.. tşkler fenerlii..Suskunluğum...içindi.. kimseye benzetemediğim.. sende kalan yanların... HİÇ....(kocaaa bir hiç) Düşlerimi gerçekleştirdiğim kadar düştüm, giderken gözlerinin içinden... düştüm..düşlerimi gerçekleştiremediğim kadar... gözlerinin içinden giderken.. |
||
|
||
Y a n g ı n l a r o r t a s ı n d a bunu yazmak için çok uğraştını n o t a l a r ı k u r ş u n l a n m ı ş b i r ş a r k ı d ı r y a l n ı z l ı k. ![]() YALNIZLIK bir şarkıdır... kurşunlanmış notalar yangınlar ortasında
|
||
|
||
güzel bi ceviri yapıyosun cok anlamlı bi söz yaf tam benlik ama
|
||
|
||
| Yüreğini katıp yüreğime sevdanı ömrüme yayacağım...İnan yüreğimin nuru son nefesimde dahi senin adını anacağım. | ||
|
||
Yüreğini katıp yüreğime sevdanı ömrüme yayacağım...İnan yüreğimin nuru son nefesimde dahi senin adını anacağım. Ömrüme yayacağım SEVDANI... katıp yüreğime YÜREĞİNİ.... Yüreğimin nuru İNAN... anacağım adını SENİN... son nefesimde DAHİ.. |
||
|
||
| Geçmişi bırak, geri döndüremezsin. Gelecekle meşgul olma, değiştiremezsin. Bulunduğun ânı Müslümanca yaşa!.. | ||
|
||
| Kalan ne yapsin su fani dünyada, giden kurtulur bakmaz hic ardina, vakit gec olmadan dön ALLAH yoluna, elinde gülerle git HABIBULLAH a. |
||
|
||
Geçmişi bırak, geri döndüremezsin. Gelecekle meşgul olma, değiştiremezsin. Bulunduğun ânı Müslümanca yaşa!.. Müslümanca yaşaBulunduğun ANI.. Geçmişi bırak, Gelecekle meşgul olma, geri döndüremessin değiştiremessin..
|
||
|
||
| İnsanı dostları elbette özler ama düşmanlarınız bile sizi özlüyorsa... Adam gibi yaşamışsınızdır |
||
|
||
İnsanı dostları elbette özler ama düşmanlarınız bile sizi özlüyorsa... :Adam gibi yaşamışsınızdır ![]() ADAM GİBİ Dostları özler elbette İnsanı... ama Sizi özlüyorsa düşmanlarınız bile YAŞAMIŞSINIZDIR... |
||
|
||
| Ne zaman eskiyor sevgiler? Ödenen bedellerin acısı geçince mi? |
||
|
||
Ne zaman eskiyor sevgiler? Eskiyor sevgilerÖdenen bedellerin acısı geçince mi? ne zaman mi? Ödenen bedellerin acısı geçince ![]() |
||
|
||
| Eğer çekemezsen gülün nazını; ne dikene dokun ne gülü incit.... Sahra da Mecnun değilsen eğer ne Leylayı çağır ne çölü incit.... |
||
|
||
| Hiç bi Kalpte Kalamam içinde iyilik yoksa.Beklemeden Giderim Kalbim ''Git'' Diyorsa !.. Ben Küsmem Hayata Başkaları Küsüyorsa!Bigün Işıklar Bana da Yanacak Nasıl Olsa |
||