|
||
| VURULDUK BEŞER ONAR DAĞLARIN DORUĞUNDA GERİLDİK ÇARMIH ÇARMIH İŞKENCE HANELERDE GÜMBÜR GÜMBÜR GÜMLÜYÜOR YÜREĞİM KANİÇİNDE FİLİZLENDİ SEVDAMIZ GÜLİSTAN GÖZELERİNDE... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| de bana gün gözlüm de bana güvercin gülüşlüm yanağına gül düşürdüğüm de bana bu yaşam, bu çile, bu kahır, bu hasret ne ki kirli, kahpe, rezil yaşamlara bedel |
||
|
||
| GöNLüMe BiR MeRHaBa SuNDu eZeLDeN ÇeŞMi YaR, iŞTe BeN HaLa BaŞKa MeRHaBa BiLMeDiM... | ||
|
||
| Ne Sabahı Göreyim, Ne Sabah Görüneyim; Gündüzler Size Kalsın, Verin Karanlıkları! NFK |
||
|
||
| KaNaDı KıRıK BiR KuŞ GiBiYiM uÇSaM uÇaMıYoR, GöÇSeM GöÇeMiYoRuM...YaRıM KaLMıŞ BiR DüŞ GiBiYiM.. | ||
|
||
| .... Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? |
||
|
||
| Duygularımıza seslenen, onları besleyen bir güçtür... yani SEVGİ..
|
||
|
||
| Lebe und denke nicht an morgen | ||
|
||
karışığım
|
||
|
||
| Sinirli stresli hasta...daha ne olsn | ||
|
||
| imedi tsamalia | ||
|
||
| kalemin kağıda yoldaşlığında, uzun bir sesleniştir SUSKUNLUĞUMUZ... |
||
|
||
| mazinin üzüntüsü,istikbalin kaygısıyla sabrımı, bugüne yatiştiremiyorum.anı yaşamanın çok uzağındayım. | ||
|
||
| "hayal kırıklığı" | ||
|
||
| Belki bir anda,bir virgülde ve ya ucu açık kalmış cümlemin sonundaki üç noktada seni yakalar umuduyla... | ||