|
||
Susmalıyım Diyorum Kendime Susmalıyım Ki Gönlümün Sesi Gönüllere Ulaşsın Sesimi Duymamak İçin Direnen Kulaklar Bari Gönlümü Dinlesin Ben Susmalıyım Ki Tüm Zor Cümleler Gönlümü Dinleyenlere Kalsın Dilimle Konuşmak Canımı Çok Acıttı Bari Gönlümden Konuşayım Da, Biraz da Canımı Acıtanların Canları Acısın... Susmak ne güzeldir; muhatap arifse edep, âşıksa ifade, ahmaksa cevap{ Mevlâna} |
||
|
||
Şu ölüme sus, diğerine itiraz et! Birinde bas çığlığı diğerinde lütfen sus! Yerin dibine batsın kan üstünden sürdürülen ideolojik hesaplarınız! O kadar iğrençsiniz ki, Güneysuda yere düşen o gencecik fidana Uludere kadar haykırmayan dilleriniz- o mazlum lisanlarınız! O kadar iğrençsiniz ki? Kan üzerinden taraflığınızın hesabını yaptınız ya bayım, üstü kalsın insanlığınızın....! |
||
|
||
Acılarına ortak olmadığımız hiçbir kimseye ''kardeşim'' demeyelim artık.. Numara yapmak ayıp birşeydir.. TARIK TUFAN
|
||
|
||
| "Sabır: omuzladığı hayat emanetini sahibine zayi etmeden ulaştırmak için götürürken,rüzgâr tersinden esmeye başladığında geri adım atmamak, yükü atmamak, yolu satmamak, yola yatmamaktır."Mustafa İslamoğlu |
||
|
||
| Ey dil hele âlemde bir âdem yoğ imiş, Vâr ise de ehl-i dile mahrem yoğ imiş. Gam çekme hakîkatde eğer ârif isen, Farz eyle ki el'ân yine âlem yoğ imiş. Nef'î (Ömer) |
||
|
||
| ''Kerbelaya düştü yüreğim ey yar...! Zeyneb'in feryatları gibi, içimde çığlık atan suskunluklarım var...! Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum.. Umut Etmekte İbadettir Diyorum..'' |
||
|
||
| ''Can acısı çabuk geçer de, Gönül Acısı ağır gelir insana…. El acısı çabuk unutulur da, Dil acısı uzun süre Canını yakar insanın.... Edepli Edebin den Susar.. Edepsiz de, Susturdum Sanar..'' ~Celaleddin Rumi~ |
||
|
||
Yarın sınavım var ve benim hiç çalışmaya niyetim yok
|
||