|
||
| ben yuzme bilmiyorum aysegul aman ha sakın aglma | ||
|
||
tamam
|
||
|
||
| Üşüyor yüreğim,yokluğunun kışı cana tene kıyıyor.Sen yoksun kalmadı hayatın anlamı bende.Sırf bu yüzden,işte bu yüzden,dursun istiyorum dünya.Anlayacağın yaşamak zor geliyor bu ayrılık belasıyla. |
||
|
||
eğer ağlamak seni rahatlatacaksa buyur ağla Ayşegül.. FeNerLi sende yüzmeyi öğrenirsin
|
||
|
||
| kendi gözyaşlarında boğulmamak için öğren bence fenerli | ||
|
||
yok banane ağlamayacağım dün seminerde çok güzel bir cümle geçti.. bugün hala etkisinden kurtulamadım.. Hz. Musa, Firavun'a karşı Dinini Yumuşatmadı, Dilini Yumuşattı.. Başka etkiledi beni.. |
||
|
||
| Elinde aslında hala çocuk kalabilmek Hayatı onlar kadar sevebilmek Sarılmak içindeki afacana Yıllara meydan okurcasına onu koruyabilmek Hiç büyümemek aslında.. Küçük bir çocuk tadında yaşayabilmek… ben cocuk olmak istiyom
|
||
|
||
ağlamayı keste içindeki çocuğa bir seslen ![]() sana cevap verecektir... ![]() aslında çocukkende büyük olmak isterdik hatırlarmısınız? |
||
|
||
işte şimdi oldu ayşegül ![]() ben hiç büyümek istemedim sahra, yinede inatla büyüyorum |
||
|
||
ben istemiştim :![]() büyüdüm baktımki büyük olmak daha zor ![]() arada bir çocukluğuma uğruyorum
|
||
|
||
arada bir yapmak gerekiyor haklısın..
|
||
|
||
| benimde küçükken en çok istediğim şey biran önce buyumekte.... we buyudum ama keşkeeee buyumeseydım.... ![]() ay bende ağlicim.... tsunami götürecek her yeri....
|
||
|
||
bende büyüdüm ama çevremdekileri inandıramıyorum ![]() hala üç yaşındaymış gibiymiş.. davranıyormuşmuş.. da muşmuş... nodu ayşegül doğru söyle yoksa beni mi özledin ???ondansa hüznün :'(hiç boşuna ağlama bak ben burdayım hala
|
||
|
||
| ne oluyoruz yav :o herkes de bir hüzün ![]() silkelenin şöyle bir de kendinize gelin
|
||
|
||
ne olmuş vuslatım sana ? gel konuşalım
|
||