|
||
hadi bismillah arkadaşlar hergün ruh halinizi anlatan bi söz yazalım....
|
||
|
||
Sen Sözcükleri Ölümsüz Kılansın...Sen Umudun,Sen Aşkın,Sen Özlemin,Sen Hayatın Adısın...
Şimdi İçimde Çoğalttığım Sesimle Haykırıyorum Herkes Duysun Diye... Hiç Kimse Sevdama Senin Kadar Yakışmadı,Ve Sevdam Hiç Kimseyi Senin Kadar Yaşatmadı... |
||
|
||
Bu gün beni hiç bir kelime anlatamıyor.Ama hamdolsun yaşıyorum, sağlıklıyım,ve müslümanım.Daha ne isterim.
|
||
|
||
| "Ger ben ben isem nesin sen ey yâr. Ger ben sen isem neyim ben-i zâr" Fuzuli |
||
|
||
sen bana bakma ben senin baktıgın yönde olurum..
|
||
|
||
bugun biraz hüzünlüyüm.. hayat bazen çok acımasın olabiliyo....
|
||
|
||
bugun biraz hüzünlüyüm.. hayat bazen çok acımasın olabiliyo....
![]() Malesef kardeşim haklısın ![]() |
||
|
||
batmadık ama su alıyoruz hala
hissetmeden basıp toprağa tuz basmadan yaralarına "boşver" mi diyosun "kanasın yarab.. sen herşeyi en iyi şekilde görensin... |
||
|
||
| hüznün sebebiydi aynası olduğum gülistanın Seher vakti ağıt vardı Sitemdeydi güller. Bülbüller susmuştu Gülistan kabristana dönmüştü... ![]() |
||
|
||
| ... Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar NFK |
||
|
||
| ütüm çok ,işim çok,ama benim halim yoook | ||
|
||
| MUTLU VE ÇOK SÜKÜR HUZURLU..SABIRLI VE DUYGULU..HASSAS VE ANLAYISLI..HAMDOLSUN ALLAH'IN ADIYLA BASLAYAN HER GÜNÜM AYNI.. | ||
|
||
| hastayımm.. | ||
|
||
hastayımm.. Hiç kıyamam sana vefakar kızım.Bn de çok yorgunum.(Gönül Yorgunluğu) |
||
|
||
| bu gün değilde her gün için ben yazayım ALLAH var sorun yok çok şkr |
||