|
||
| selamun aleykum millet....cümleten hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun...ALLAH şaşırtmasın... selametle |
||
|
||
| Amennnn | ||
|
||
| günaydın... dinsizin hakkından imansız gelir...!!! başka bişey diyemiyorum... imansızla dinsiz arasında ne fark war
|
||
|
||
müslüman - mümin farkı var.... |
||
|
||
herkese günaydıın
|
||
|
||
Alıntı müslüman - mümin farkı var.... anladığım kadarıylan fetullah gülen/beyaz hoca - mustafa isamoğlu gibi mi?? |
||
|
||
Günaydın..
|
||
|
||
Alıntı fetullah gülen/beyaz hoca Höh demek durumundayım Sayın Murat afbuyrunuz .. Selamlar .. |
||
|
||
| hmmm bi emin şenlikoğlu vardı...ondan bişey kalmadı malesef ![]() beyaz ve fetullah güleni bi teraziye koysam islamoğlu ağır basar kimin sanki
|
||
|
||
| Bence katagori ve kapasiteleri çok farklı ... Bir arada anılmaları beni rahatsız eder .. Eleştirilebilir yargılanabilir hatta kızılabilir ama .. Rezil etmek pekde vicdani degil .. Selamlar ... |
||
|
||
Alıntı Rezil etmek pekde vicdani degil .. nasıl yani? |
||
|
||
| Tavukcu Amcanın kısaca Zek diyebiliriz attıgı her adımın Musluman Camiada karşılıgı Rezalettir ... Amcanın ahlakından dahi şüphe duyulmaktadır ... Fakat Diger isime olan itirazlar ... Daha ziyade yol , yöntem , niyet , uslup konularında oldugundan .. Şimdiye kadar ahlaki veya medyatik bir malzemesi bulunanamıştır (bulunacagınada ihtimal vermiyorum ) Kısacası biri İlmi yönden eleştiri alırken .. Digeri etik kurallarda olmadıgı için Eleştiri alıyor ... Biri üzerinden digerini rezil etmeyelim ... Selamlar ... |
||
|
||
Sayın Muratttttttttt Günaydın
|
||
|
||
günaydın sayın ozanca günaydın
|
||
|
||
Fakat Diger isime olan itirazlar ... Daha ziyade yol , yöntem , niyet , uslup konularında oldugundan .. Şimdiye kadar ahlaki veya medyatik bir malzemesi bulunanamıştır (bulunacagınada ihtimal vermiyorum ) Kısacası biri İlmi yönden eleştiri alırken .. Digeri etik kurallarda olmadıgı için Eleştiri alıyor ... Selamlar ... bir alimi ancak bir alim eleştirebilir,bu beni aşar! |
||