|
||
konular birleştirildi bilginize efendim.. :![]() hangi konuyla..tarihle mi ![]() hayır efendim daha önce açılmış olan "günaydın " konusu ile... |
||
|
||
hayır efendim daha önce açılmış olan "günaydın " konusu ile... espiri yaptım ben ya.. :
|
||
|
||
Elhamdurillah .. bihayr vel hamdülillah Enti keyfi hal ... ene bi hayr ELHAMDÜLİLLAH.... (أَنَا بِخَيْرٍ، أَلْحَمْدُ للهِ) Hel tefhemine,SeLaMeTLe.... (إِلَى للِّقَاءِ.)(مَعَ السَّلاَمَةِ) etastati'u en tetekelleme bil lugatil Arabiyye?
|
||
|
||
nahide türkçesini yazsan.. :![]() bilen var bilmeyen var dimiii..
|
||
|
||
Hel tefhemine, etastati'u en tetekelleme bil lugatil Arabiyye? ![]() arapça konuşmaya gücün yeter mi...? demek... el cewap:neam.... |
||
|
||
maşaAllahh kıslar iyisiniz ![]() حَظًّا سَعِيدًا .....
|
||
|
||
|
||
|
||
![]() üzülme ne olur, çalış seninde olur....
|
||
|
||
| أَنَا أَسِفٌ. üzgün olduğun zamanlar böyle diyeceksin Süvari
|
||
|
||
La tahzen Süvari
|
||
|
||
أَنَا أَسِفٌ. okunmuyorkii çok minik..üzgün olduğun zamanlar böyle diyeceksin Süvari ![]() hemn dil olarak arapca bilmiyorum..onun için cümleler mükabil cevap veremem.. |
||
|
||
La tahzen Süvari ![]() أَنَا أَسِفٌ. üzgün olduğun zamanlar böyle diyeceksin Süvari ![]() arkideşler süwarim üzülmesin türkçesini yanlarına yazalım....
|
||
|
||
üzdünüz üzeceğiniz kadar. ![]() imam hatip kökenli değilim..! olmayıda istemem. neyse siz devam edin görmemeslikten gelicem bu başlığıı
|
||
|
||
| عَفْوًا = afedersin. | ||
|
||
üzdünüz üzeceğiniz kadar. ![]() imam hatip kökenli değilim..! olmayıda istemem. neyse siz devam edin görmemeslikten gelicem bu başlığıı ![]() İmam hatipli değilm hatta orta okulu bile okumadım...(5. sınıf terk) Ayrıca La tahzeni biliyodur süvarim dimi ![]() Neyse daha yazmam yada türkçesini yazarız... ![]() |
||