|
||
Yok bize karadenizliler ve zenciler giremez ![]() Selamlar ... ozaman gelmiyorum ozanca çok şükür KARADENİZLİYİM ![]()
|
||
|
||
| hoşgeldiniz malcomx.sizi hemen oy vermeye davet ediyorum | ||
|
||
hoşgeldiniz malcomx.sizi hemen oy vermeye davet ediyorum hoşbulduk hayrunnisa. oyumu kullandım KARADENİZ ![]()
|
||
|
||
ya sizde yok mu amcaoğlu falan bende kalmadı da
|
||
|
||
| Gunaydın Komandolar ... Hazırmısınız Savaşa ... Buyrun son kez bakın çiçek böcek manzaraya ... Gidiyoruz Savaşa ... Selamlar ... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
günaydııın
|
||
|
||
| Asker kaçagımısınız yoksa ? Selamlar .. |
||
|
||
| nasıl anladınız... | ||
|
||
| Hissettim ... Keramet hanem kabarıktır .. Selamlar .. |
||
|
||
Gunaydın ehli Site ...
|
||
|
||
| günaydın da sabah sabah bu ne zevk Allah aşkına |
||
|
||
| Sabah sabah huzur veren sakinleştiren bi şey yayınlasak ... Uyku halinden yeni cıkmış insanların uykusunu getirir ... Daha da psikopatlarını yayınlayalımki ( duydunuz zilin sesini ) İnsanlar amanın bu da ne diyerek kendilerine gelsinler ... İnsanlıga hizmet ... Vatana hizmet ... Zafer Mutluya hizmet .. Selamlar .. |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sizin resimler benim uykumu getiriyor psikopatlık bu olsa gerek |
||
|
||
| günaydınn.günaydın | ||
|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Günaydın Ehli sitenin canavarları ay pardon sakinleri ... Günaydınlar olsun ... Selamlar ... |
||